Začala revitalizácia hracej plochy v Pomlé. Pri návrate do Pomlé oslávime 110.výročie

V Pomlé sa náš tím predstaví najbližšie 22. septembra.

Neprestávajúca vlna horúčav zo začiatku tohto leta spôsobila, že tradične kvalitný trávnik nášho štadiónu v Pomlé dostal zabrať. Viditeľné nedostatky hracej plochy z úvodu sezóny však neostali dlho bez odpovede. Po zápase so Starou Ľubovňou, v ktorom sme dokázali vyhrať, sme začali s revitalizáciou, dosevom a ďalšími úpravami, s cieľom vrátiť trávnik hlavného ihriska v Pomlé do najlepšej kondície.

„Už o dva týždne nás čaká reprezentačná prestávka, ktorú sme chceli využiť na to, aby sa novodosiata tráva chytila. Požiadali sme aj nášho najbližšieho súpera, Dynamo Malženice, aby sme vzájomný zápas odohrali tentokrát na ich pôde, a keďže nám vyšli v ústrety, vytvoril sa viac ako mesačný priestor na to, aby sme mohli započať práce. Veríme, že proti Zvolenu bude ihrisko v zodpovedajúcom stave,“ prezradil prezident klubu, Csaba Horváth.
Práve proti nováčikovi zo Zvolena tak odohráme 22.septembra najbližší domáci zápas, ktorý bude špeciálny aj z iného dôvodu. Tohtoročné oslavy 110.výročia založenia ŠTK Šamorín, vedenie klubu presunulo práve na tento dátum.
„Uvažovali sme o viacerých možnostiach, ale vzhľadom na začiatok sezóny, prázdniny, revitalizáciu ihriska, nám najlepšie vyšiel práve 22.september. Chystáme sprievodný program pre všetkých fanúšikov ŠTK Šamorín, obyvateľov Šamorína aj širšieho okolia a veríme, že si v hojnom počte nájdu cestu do Pomlé,“ pokračoval Csaba Horváth.
Okrem súťažného zápasu nás čaká odhalenie nových zápasových dresov ŠTK Šamorín, s odkazom na históriu klubu, ale aj fanzóna pre celú rodinu.
Vidíme sa v Pomlé!
Autor: Klub
Sdielať článok

V nedeľu proti Malženiciam

V poslednom zápase pred reprezentačnou prestávkou sa predstavíme na pôde Malženíc.

A mužstvo

Z nášho fanshopu