V derby víťazstvo nad Komárnom

Šamorínsky starší dorastenci zvíťazili v derby nad Komárnom

Devätnástka ŠTK privítala v sobotu dopoludnia na domácom ihrisku KFC Komárno. Tak ako to býva aj pri zápase mužov aj tento duel mal špeciálny náboj derby. Od začiatku sa hral z oboch strán pohybovo aktívny futbal no v prvom polčase to gól neprinieslo. Skóre sa menilo až po zmene strán. V 57. minúte rozvlnil sieť za brankárom Komárna Adam Füle. Tento moment a gól sa nakoniec ukázal ako víťazný a tak sa po zápase naši chlapci tešili z troch bodov.

Zostava ŠTK: 22 Matej Jurička (C), 6 Daniel Suvak,18 Ivan Kostolný, 11 Július Jelinek, 10 Attila József Kanócz, 7 Mário Suchanovský, 2 Martin Polniš, 19 Šimon Ollé, 8 Marko Trusina, 12 David Kudláč, 14 Adam Füle

Hodnotenie trénera Pavla Gregoru:

Sme radi, že sme sa zlepšili v hre v zadnej trojke, aj v celkovej organizácii defenzívnej fázy hry. Sú tam však niektoré prvky, ktoré ale ešte potrebujeme vylepšiť. Mrzí nás, že nepremienamie vyložené šance, potom je pre nás každý zápas oveľa náročnejší. Viem, že máme potenciál byť ešte lepší a vytvárať ešte väčší tlak na súpera. To sú podnety, ktorým sa budeme výrazne venovať v najbližšom období. Ďakujeme hráčom za nasadenie a zato, že zápas dotiahli do víťazstva a taktiež súperovi za dobrý zápas.

Autor: Klub
Sdielať článok

Zimná liga U10 v Pomlé: Stupava víťazí, Šamorín obsadzuje 2. a 3. miesto!

V sobotu 23. marca sa na malej umelej tráve v Pomlé odohralo 4. kolo Zimnej ligy U10, ktorá priniesla napínavé súboje a skvelé futbalové zážitky.

U10

Z nášho fanshopu